T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubeyazıt Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt İlçe Devlet Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 11/09/2020

NAZAN GÖKTÜRK.jpg

İdari ve Mali İşler Müdürü

Nazan ALTUNTAŞ GÖKTÜRK

24.09.1981 Malatya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Malatya’ da tamamladı. Yüksek Öğrenimini Fırat Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik bölümünden 2003 yılında mezun olarak tamamladı. 2005 yılında Doğubayazıt Devlet Hastanesine atandı.2005 tarihi itibariyle Eczane birim sorumluluğu, Müdür yardımcılığı, Enfeksiyon kontrol hemşireliği birimlerinde görev aldı. 09 Mart 2020 tarihinde Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Doğubayazıt Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.